POGOSTA VPRAŠANJA

Zapestnice

Ali je možno, da mi zapestnico izdelata po naročilu?


Seveda! Za več informacij naju kontaktiraj tukaj. Cene zapestnic po naročilu se gibljejo od 15,90€ dalje, odvisno od zahtevnosti motiva.
Naj izberem bombažno ali najlonsko vrvico?


Na voljo sta dva različna materiala za vrvice, vsak pa ima svoje prednosti in slabosti. - Bombažna: naravna, okolju prijaznejša izbira, biorazgradljiva, v rednem stiku z vodo začne čez čas bledeti in preperevati - Najlonska: iz umetnega materiala, na videz umetna, zelo vzdržljiva tudi v stiku z vodo.
Ali moram zapestnico obvarovati pred vodo?


Zapestnice so premazane z oljem za les, ki jih ščiti pred zunanjimi vplivi. Brez težav jo lahko nosiš tudi v vodi, vendar pa se moraš zavedati, da je les naraven material, zato bo obesek ob rednem stiku z vodo nekoliko izgubil sijaj in ostrino gravure. V kolikor želiš, da je zapestnica s tabo čim dlje ti priporočava, da je vodi ne izpostavljaš oziroma jo občasno naoljiš z oljem za les in ji tako podajšaš življensko dobo.
Kaj lahko naredim če se zapestnica poškoduje?


Poškodbe v roku 1 meseca od prevzema štejeva kot napako pri izdelavi. Na e-mail info@hudles.si pošlji fotografijo poškodovane zapestnice, da se dogovorimo za menjavo.
Kako negujem zapestnico?


Priporočava, da zapestnico občasno naoljiš s parafinskim oljem oziroma katerim drugim oljem za les in jo tako zaščitiš pred zunanjim vplivi ter ji podaljšaš življensko dobo.
Mi lahko zamenjata vrvico?


Seveda, menjava vrvice je brezplačna. Na naslov Nadja Jelen Zagrad 22 3000 Celje nama pošlji svojo zapestnico. Zraven pa priloži še znamko oznake B in list s svojim naslovom iter naslednjimi podatki: - željeno vrsto (najlonska, bombažna) vrvice - željeno barvo vrvice - željeno dolžino vrvice (ženska, moška, otroška)
Katere vrste zapestnic so najbolj vzdržljive?


Daleč najbolj vzdržljive so zapestnice brez gravure, ki vam bodo ob redni negi služile tudi več let. Manj vzdržljivi so obeski z gravuro. V kolikor jih boste redno izpostavljali vodi, bo ostrina gravure namreč počasi bledela. Najmanj pa so vzdržljive zapestnice iz premium kolekcije, ki so znotraj votle. Te potrebujejo največ nege in pazljivosti pri nošnji, saj so izmed vseh vst najbolj krhke.

Albumi

Kakšne velikosti so albumi?


Na voljo sta dve velikosti in sicer: -mali 15x20 cm -velik 20x25 cm
Največ koliko listov je možno vstaviti v album?


Zaradi omejene velikosti veznih obročkov je v album mogoče vstaviti največ 30 listov.
Za koliko fotografij je prostora v albumu?


V velikem albumu je na eni strani prostor za dve fotografiji standardne velikosti (15 cm x 10 cm). Na 15 listih (30 straneh) je tako prostora za 60 fotografij. V malem albumu je na eni strani prostor za eno fotografijo standardne velikosti (15 cm x 10 cm). Na 15 listih (30 straneh) je tako prostora za 30 fotografij.
Ali lahko dodajam/zamenjam liste v albumu?


Seveda lahko, saj so listi speti z obročki, ki jih lahko kadarkoli odpreš.
Kakšni listi so vstavljeni v album?


V album je vstavljen 200g fotokarton v izbrani barvi, za zaščito fotografij pa je dodan še delno prosojen tanek paus papir.
Kako naročim album?


V spletni trgovini lahko izbereš velikost platnic, vrsto lesa in barvo listov, ter nama opišeš željeno naslovnico. V kratkem ti pošljeva 3 digitalne izrise opisane naslovnice. Če še nimaš izdelane natančne vizije, pa naju lahko vnaprej kontaktiraš na e-mail, da skupaj oblikujemo motiv.
Kako se fotografije namestijo v album?


Najenostavneje se fotografije na papir prilepijo s tankim obojestranskim lepilnim trakom.
Koliko časa traja izdelava albuma?


Čas izdelave je 3-10 delovnih dni od oddanega naročila.

Knjige gostov

Kako naročim knjigo gostov?


V spletni trgovini lahko izbereš vrsto lesa, barvo listov, vogale in obročke, ter nama opišeš željeno naslovnico. V kratkem ti pošljeva 3 digitalne izrise opisane naslovnice. Če še nimaš izdelane natančne vizije, pa naju lahko vnaprej kontaktiraš na e-mail, da skupaj oblikujemo motiv.
Kakšne velikosti je knjiga gostov?


Knjiga gostov je velika 15x20 cm.
Kakšni listi so vstavljeni v knjigo gostov?


V knjigo gostov je vstavljen 200g fotokarton v izbrani barvi.
Največ koliko listov je možno vstaviti v knjigo gostov?


Zaradi omejene velikosti veznih obročkov je v knjigo gostov mogoče vstaviti največ 50 listov.
Ali lahko odstranim odvečne liste v knjigi gostov?


Seveda lahko, saj so listi speti z obročki, ki jih lahko kadarkoli odpreš.
Koliko časa traja izdelava knjige gostov?


Čas izdelave je 3-10 delovnih dni od oddanega naročila.

Verižice

Ali lahko verižice nosim v vodi?


Verižice, ki so izdelane iz lesa in epoksija, ne izpostavlljaj vodi! Za stik z vodo so primerne verižice, ki so narejene zgolj iz lesa, vendar pa se moraš zavedati, da bo leseni del ob redni uporabi v vodi začel izgubljati sijaj in bo sčasoma nekoliko spremenil barvo, zato ti priporočava, da ga občasno naoljiš in ga tako zavaruješ pred vlago.
Ali lahko dolžino ogrlice prilagodita mojim željam?


Seveda lahko! Ob koncu nakupa nama v okence "dodaj sporočilo" zapiši kakšno dolžino ogrlice si želiš.

Prstani

Ali lahko lesene prstane nosim v vodi?


Priporočava, da prstanov ne izpostavljaš vodi in jim tako ohraniš njihov sijaj ter barvo lesa. V nasprotnem primeru pa ti priporočava, da prstan občasno naoljiš in ga tako zavaruješ pred vlago.
Kako negujem prstan?


Priporočava, da prstan vsake toliko naoljiš s parafinskim oljem oziroma katerim drugim oljem za les in mu tako podaljšaš življensko dobo.